Whats up with the Acaeum?
Post new topic Reply to topic Page 1 of 1
Author

User avatar

Verbose Collector
Acaeum Donor

Posts: 1097
Joined: Aug 14, 2004
Last Visit: Jan 08, 2021
Location: Melbourne, Australia

Post Posted: Sun Feb 04, 2007 8:38 pm 
 

Keep getting the following errors:

Warning: init_userprefs(./language/lang_english/lang_cback_ctracker.php) [function.init-userprefs]: failed to open stream: No such file or directory in /home/acaeum/public_html/forum/includes/functions.php on line 417

Warning: init_userprefs() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_cback_ctracker.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/acaeum/public_html/forum/includes/functions.php on line 417

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/acaeum/public_html/forum/includes/functions.php:417) in /home/acaeum/public_html/forum/includes/page_header.php on line 696

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/acaeum/public_html/forum/includes/functions.php:417) in /home/acaeum/public_html/forum/includes/page_header.php on line 698

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/acaeum/public_html/forum/includes/functions.php:417) in /home/acaeum/public_html/forum/includes/page_header.php on line 699



 WWW  

User avatar

Grandstanding Collector

Posts: 6067
Joined: May 03, 2003
Last Visit: Jan 14, 2021
Location: Waterloo, Ontario, Canada

Post Posted: Sun Feb 04, 2007 8:42 pm 
 

I get these at the top of window too.  Seemed fine an hour or so ago.

 WWW  

User avatar

Verbose Collector
Acaeum Donor

Posts: 1097
Joined: Aug 14, 2004
Last Visit: Jan 08, 2021
Location: Melbourne, Australia

Post Posted: Sun Feb 04, 2007 8:48 pm 
 

Mars wrote:I get these at the top of window too.  Seemed fine an hour or so ago.


Gone again ... I think Scott is working on the site again ...

 WWW  

User avatar

Site Admin

Posts: 2078
Joined: Oct 19, 2002
Last Visit: Jan 22, 2021
Location: Honolulu, HI

Post Posted: Sun Feb 04, 2007 9:00 pm 
 

Yep.  All's fine now.  A casualty of today's maintenance is the "Login Security" feature at the top of the screen, which I suspect wasn't being used much anyways.

Foul

  
Post new topic Reply to topic Page 1 of 1